Itsenäisyyspäivän viettoon Tallinnaan 6.-8.12.2018 (3pvä)

Park Inn by Radisson Central Tallinn

Hotelli keskeisellä sijainnilla Tallinnan Vanhankaupungin lähellä
Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, vain 500 metriä Vanhastakaupungista. Vieraat voivat kävellä ostos- ja liikealueille sekä historialliseen Vanhaankaupunkiin, joka on UNESCO:n maailmanperintökohde. Muut kulttuurikohteet kuten Rantapromenaadi, Toompean mäki, Lentosataman vesitasomuseo. Kadriorgin puisto ja ostoskeskus Viru sijaitsevat 5 km säteellä.

Löydä suosikkiruokasi ravintola Kompassissa, joka tarjoilee paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja, mukaanlukien terveellisen buffet-aamiaisen.

Viihtyisä ja rentouttava sauna ja poreallas rentouttavat pitkän päivän päätteeksi drinkin ja kevyen välipalan kera. Asiakkaat voivat toteuttaa omia kunto-ohjelmiaan kuntokeskuksessamme.

 

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallin

 

Elegantti hotelli Tallinnan keskustan tuntumassa

Tältä nykyaikaiselta hotellilta Tallinnan sydämessä pääsee helposti Vanhaankaupunkiin ja Toompean mäen historialliselle alueelle. Vieraillamme on lyhyt matka keskustan moniin kohteisiin, mm. ostoksille, teattereihin ja ravintoloihin. Tyylikäs, moderni hotelli toivottaa Tallinnan vieraat tervetulleeksi 465 tyylikkäästi sisustettuun huoneeseen, joissa on kahvin- ja teen keittomahdollisuudet sekä ilmastointi.

Hotellin ravintolassa voit nauttia grilliherkkuja, ja rentoutua kahvilassa tai kahdessa baarissa. Ravintola Grill250° savuiset tuoksut ja mehukkaat lihat täynnä makuja takaavat että tulet varmasti uudelleen. Maista Viron maut lisäksi tarjolla maukkaat salaatit ja hampurilaiset.

Kylpylän käyttö sisältyy majoituksen hintaan.

 

Lähtö 6.12.2018

Helsinki – Tallinna
Star klo 13.30 -15.30

7.12.2018
Bussimme käyttää matkustajia ostoksilla.

Paluu 8.12.2018
Tallinna – Helsinki
Star klo 13.30-15.30

 

Central Tallinn Meriton Conference and Spa Hotel Tallinn
209 € / hlö / 2hh 179 € / hlö / 2hh (sis.kylpylän käytön)

Yhteystiedot