Hotellimatka Tallinnaan
24.7-27.7.2023 (4pvä)

 

Hotellimatka Tallinnaan kutsuu sinua tutustumaan kesäiseen kaupunkiin. Majoitumme 3 yötä hotellissa nauttien rauhallisista aamuista ja hotellin omasta ilmapiiristä. Tämä on paras tapa nauttia Tallinnasta ja sen ostoksista sinulle, joka nautit kiireettömistä hetkistä lomallasi. Sinulla on aikaa nauttia rauhassa Tallinnasta joko omatoimisesti tai kanssamme ostoksia tehden.

Hestia Hotel Seaport

Hotelli kymmenen minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. 
Hestia Hotel Seaport sijaitsee Tallinnan matkustajasataman välittömässä läheisyydessä, vanhasta kaupungista vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Vilkkaan aulan, kahvilan ja sen aurinkoterassin sekä tilavien huoneiden ansiosta hotelli on oikea valinta yöpymispaikaksi kaupunkiin tutustuville.
Hotellissa on 113 mukavasti sisustettua huonetta, joita värittävät merenläheiset lämpimät sävyt ja joissa on ympäristöystävällinen korkkilattia. Kaikissa huoneissa on ilmastointi.

249 €/hlö 2hh

Tallink Spa and Conference

Hotelli jossa koko perhe viihtyy

Tallinnan vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Tallink Spa & Conference -hotellissa yhdistyvät kaikki, mitä tarvitaan niin mukavaan lomaan kuin tehokkaaseen työmatkaan. Sinua odottavat viihtyisät hotellihuoneet, kodikas ravintola sekä kauneus- ja hyvinvointikeskus, joka tarjoaa laajan palveluvalikoiman.

Hotellin sauna- ja vesikeskus Aqua Spa on mukava paikka rentoutua, ja huipputeknisillä välineillä varustettu konferenssikeskus tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet seminaarien ja kokousten järjestämiseen.

Kylpylän käyttö sisältyy hintaan.

 

299 €/hlö 2hh

Matkaohjelma

Ma 24.7
Bussimatka lähtöpaikkakunnaltasi Helsinkiin.

Saapuminen Helsinkiin noin klo 12.00.
Klo 13.30 Tallink Megastar lähtee Helsingistä matkalle kohti Tallinnaa.
Klo 15.30 maihinnousu Tallinnaan.
Majoittuminen valitsemaasi hotelliin.

Ti 25.7
Aamiainen hotellissa.
Omaa ohjelmaa.

Ke 26.7
Aamiainen hotellissa.
Omaa ohjelmaa.

To 27.7
Aamiainen hotellissa.
Satamassa oltava klo 15.00.
Tallink Megastar lähtee D terminaalista klo 16.30 ja saapuu Helsinkiin klo 18.30.

Paluukuljetus.

 

Hintaan sisältyy bussikuljetus lähtöpaikkakunnilta, laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin, majoitus 2hh huoneissa, aamiainen hotellissa.

Yhteystiedot