Koe kesäinen
Tallinna 30.6.-3.7.2019 (4pv)

Upea mahdollisuus lähteä tutustumaan kesäiseen Tallinnaan.

Hojo-Matkat vie sinut kotipaikkakunnaltasi suoraan kohteeseen. Tutustu upeisiin hotelleihimme ja lähde kanssamme nauttimaan lomastasi!

Hestia Hotel Seaport

Hotelli kymmenen minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. 
Hestia Hotel Seaport sijaitsee Tallinnan matkustajasataman välittömässä läheisyydessä, vanhasta kaupungista vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Vilkkaan aulan, kahvilan ja sen aurinkoterassin sekä tilavien huoneiden ansiosta hotelli on oikea valinta yöpymispaikaksi kaupunkiin tutustuville.
Hotellissa on 113 mukavasti sisustettua huonetta, joita värittävät merenläheiset lämpimät sävyt ja joissa on ympäristöystävällinen korkkilattia. Kaikissa huoneissa on ilmastointi.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallin

 

Elegantti hotelli Tallinnan keskustan tuntumassa

Tältä nykyaikaiselta hotellilta Tallinnan sydämessä pääsee helposti Vanhaankaupunkiin ja Toompean mäen historialliselle alueelle. Vieraillamme on lyhyt matka keskustan moniin kohteisiin, mm. ostoksille, teattereihin ja ravintoloihin. Tyylikäs, moderni hotelli toivottaa Tallinnan vieraat tervetulleeksi 465 tyylikkäästi sisustettuun huoneeseen, joissa on kahvin- ja teen keittomahdollisuudet sekä ilmastointi.

Hotellin ravintolassa voit nauttia grilliherkkuja, ja rentoutua kahvilassa tai kahdessa baarissa. Ravintola Grill250° savuiset tuoksut ja mehukkaat lihat täynnä makuja takaavat että tulet varmasti uudelleen. Maista Viron maut lisäksi tarjolla maukkaat salaatit ja hampurilaiset.

Kylpylän käyttö sisältyy majoituksen hintaan.

AIKATAULU

30.6.-3.7.2019 (4pvä)

AIKATAULU

Sunnuntai 30.6
13.30 Star länsiterminaali 2 kohti Tallinnaa
15.30 Tallinnassa
kuljetus hotellille

Maanantai 1.7.
Aamiainen
omatoimista ohjelmaa

Tiistai 2.7.
Aamiainen hotellissa
omatoimista ohjelmaa

Keskiviikko 3.7.
Kuljetus hotellilta
Satamassa oltava klo 15.00
Star lähtee D terminaalista klo 16.30 ja saapuu Helsinkiin klo 18.30
Paluukuljetus

HUOM!
Matkalle mukaan tarvitaan passi tai EU-henkilötodistus. Laivayhtiötä varten tarvitaan syntymäaika (ppkkw). Lisätietoa laivayhtiöstä ja laivasta: www.tallinksilja.fi

VARAA PAIKKASI HETI

Yhteystiedot