tiedote 26.10.2021 – Hyvä asiakkaamme. Viron heikentyneen koronatilanteen vuoksi olemme vastuullisena matkanjärjestäjänä päätyneet peruuttamaan kaikki loppuvuoden matkamme Viroon.

Talven ensimmäinen matka Tallinnaan
su-ti 21-23.11.2021
(2 yötä)

Hestia Hotel Euroopa

Hotelli jossa lomasi onnistuu varmasti
Hestia Hotel Euroopa sijaitsee Tallinnan keskustassa matkustajasataman ja laajentuvan Rotermannin korttelin sekä vanhankaupungin välissä. Neljän tähden hotelli sopii erityisen hyvin työmatkalaisille ja konferenssien järjestämiseen – hotellin monipuolisessa konferenssikeskuksessa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa 700 osallistujalle. Hotellissa on myös tilavat ja kodikkaat huoneet, joten se sopii kaikille helppoutta ja hyvää sijaintia arvostaville!
Hotelliloma on aina jotenkin erityinen. Treenaus, saunominen ja rentouttavat kauneushoidot tekevät siitä kuitenkin todella virkistävän elämyksen.

Tallink Spa and Conference

Hotelli jossa koko perhe viihtyy

Tallinnan vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Tallink Spa & Conference -hotellissa yhdistyvät kaikki, mitä tarvitaan niin mukavaan lomaan kuin tehokkaaseen työmatkaan. Sinua odottavat viihtyisät hotellihuoneet, kodikas ravintola sekä kauneus- ja hyvinvointikeskus, joka tarjoaa laajan palveluvalikoiman.

Hotellin sauna- ja vesikeskus Aqua Spa on mukava paikka rentoutua, ja huipputeknisillä välineillä varustettu konferenssikeskus tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet seminaarien ja kokousten järjestämiseen.

Kylpylän käyttö sisältyy hintaan.

AIKATAULU

21.11. Sunnuntai
Bussimatka lähtöpaikka­kunnaltasi Helsinkiin.
Saapuminen Helsinkiin noin klo 12.00.
Klo 13.30 M/S Tallink Star lähtee Helsingistä Länsiterminaali 2 matkalle kohti Tallinnaa.
Klo 15.30 maihinnousu Tallinnaan.

Kuljetus hotellille

22.11. Maanantai
Aamiainen hotellissa
bussi käyttää ostoksilla

23.11. Tiistai
Aamiainen hotellissa
Kuljetus hotellilta satamaan
Eckeröline M/S Finlandia lähtee A terminaalista klo 12.00

Paluukuljetus lähtöpaikkakunnille

 

HINTA SISÄLTÄÄ:
Liittymä kuljetukset lähtöpaikkakunnilta hotelliin ja takaisin
Laivamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki, kansipaikoin
Majoitus 2-hengen huoneissa
Aamiaiset hotellissa

HUOM! Matkalle mukaan tarvitaan todistus kahdesta koronarokotuksesta tai todistus Covid-19 sairastamisesta korkeintaan 6kk aikana, negatiivinen koronatestin tulos korkeintaan 72h ennen saapumistasi majoitukseen (tai pikatestin tulos joka on otettu korkeintaan 48 tuntia ennen saapumistasi), passi tai EU-henkilötodistus. Laivayhtiötä varten tarvitaan syntymäaika (ppkkw). Lisätietoa laivayhtiöstä ja laivasta: www.eckeroline.fi ja www.tallinksilja.fi. Tarvittavien asiakirjojen sekä todistusten hankkiminen on matkustajan omalla vastuulla. Hojo-Matkat ei ole vastuussa todistusten noudattamatta jättämisestä. Hojo-Matkat noudattaa voimassaolevia koronasuosituksia.

149 €/hlö (2hh)

139 €/hlö (2hh)

Yhteystiedot