19.-21.4.2019
Pääsiäinen Tallinnassa

Hestia Hotel Seaport

Hotelli kymmenen minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. 
Hestia Hotel Seaport sijaitsee Tallinnan matkustajasataman välittömässä läheisyydessä, vanhasta kaupungista vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Vilkkaan aulan, kahvilan ja sen aurinkoterassin sekä tilavien huoneiden ansiosta hotelli on oikea valinta yöpymispaikaksi kaupunkiin tutustuville.
Hotellissa on 113 mukavasti sisustettua huonetta, joita värittävät merenläheiset lämpimät sävyt ja joissa on ympäristöystävällinen korkkilattia. Kaikissa huoneissa on ilmastointi.

199 €/hlö

Hestia Hotel Ilmarine

Hotelli Vanhassakaupungissa
Hestia Hotel Ilmarine sijaitsee Vanhankaupungin ja suositun sekä trendikkään Kalamajan kaupunginosan välissä. Ilmarine sopii hyvää sijaintia, mukavuutta ja erityistä tunnelmaa arvostaville hotellivieraille – hotellin avarissa sisätiloissa on säilytetty vanhan teollisuusrakennuksen tunnelmaa. Trendikäs Kalamaja suosittuine ravintoloineen on heti hotellin vieressä.
105 rakennuksen teollista perintöä kunnioittavaa ja samalla kuitenkin kodikkaan mukavaa huonetta.
Ravintolan  à la carte -lista tarjoaa makuelämyksiä kaikkeen makuun. Kahteen osaan jaettu ravintola löytyy hotellin ensimmäisestä kerroksesta: lounge-baarissa on miellyttävät sohvat ja tunnelmallinen valaistus, joten se sopii hyvin rentoutumiseen ja ajanviettoon perheen ja ystävien kanssa omia ruokia ja pientä naposteltavaa sekä juomia nauttien.

215 €/hlö

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallin

 

Elegantti hotelli Tallinnan keskustan tuntumassa

Tältä nykyaikaiselta hotellilta Tallinnan sydämessä pääsee helposti Vanhaankaupunkiin ja Toompean mäen historialliselle alueelle. Vieraillamme on lyhyt matka keskustan moniin kohteisiin, mm. ostoksille, teattereihin ja ravintoloihin. Tyylikäs, moderni hotelli toivottaa Tallinnan vieraat tervetulleeksi 465 tyylikkäästi sisustettuun huoneeseen, joissa on kahvin- ja teen keittomahdollisuudet sekä ilmastointi.

Hotellin ravintolassa voit nauttia grilliherkkuja, ja rentoutua kahvilassa tai kahdessa baarissa. Ravintola Grill250° savuiset tuoksut ja mehukkaat lihat täynnä makuja takaavat että tulet varmasti uudelleen. Maista Viron maut lisäksi tarjolla maukkaat salaatit ja hampurilaiset.

Kylpylän käyttö sisältyy majoituksen hintaan.

249 €/hlö

AIKATAULU

19.4.2019
Satamassa Helsingissä klo 12.00
klo 13.30 Star lähtee Länsiterminaali 2
klo 15:30 saapuu Tallinnaan
majoittuminen

20.4.2019
Aamiainen hotellissa
ostoksilla käynti

21.4.2019
Aamiainen hotellissa
satamassa oltava viimeistään klo 12.00
Megastar lähtee D-terminaalista klo 13.30 ja saapuu Helsinkiin klo 15.30
paluukuljetus lähtöpaikkakunnille

 

Hintaan kuuluu meno-paluukuljetus lähtöpaikkakunnalta, majoitus 2hh, aamiaiset, Park Inn By Meritonissa kylpylän käyttö sekä ostosretki

VARAA PAIKKASI HETI

Yhteystiedot