Pääsiäinen Tallinnassa
10.-12.4.2020

Hestia Hotel Euroopa

Neljän tähden Hestia Hotel Euroopa sijaitsee Tallinnan keskustassa matkustajasataman ja laajentuvan Rotermannin korttelin sekä vanhankaupungin välissä.

Hotellissa on 185 kodikkaasti sisustettua, tilavaa huonetta. Hotellissa on huoneita myös allergikoille ja erityistarpeisille. Hotelliloma on aina jotenkin erityinen. Treenaus, saunominen ja rentouttavat kauneushoidot tekevät siitä kuitenkin todella virkistävän elämyksen.

229 €/hlö

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallin

 

Elegantti hotelli Tallinnan keskustan tuntumassa

Tältä nykyaikaiselta hotellilta Tallinnan sydämessä pääsee helposti Vanhaankaupunkiin ja Toompean mäen historialliselle alueelle. Vieraillamme on lyhyt matka keskustan moniin kohteisiin, mm. ostoksille, teattereihin ja ravintoloihin. Tyylikäs, moderni hotelli toivottaa Tallinnan vieraat tervetulleeksi 465 tyylikkäästi sisustettuun huoneeseen, joissa on kahvin- ja teen keittomahdollisuudet sekä ilmastointi.

Hotellin ravintolassa voit nauttia grilliherkkuja, ja rentoutua kahvilassa tai kahdessa baarissa. Ravintola Grill250° savuiset tuoksut ja mehukkaat lihat täynnä makuja takaavat että tulet varmasti uudelleen. Maista Viron maut lisäksi tarjolla maukkaat salaatit ja hampurilaiset.

Kylpylän käyttö sisältyy majoituksen hintaan.

209 €/hlö

AIKATAULU

10.4.2020
Satamassa Helsingissä klo 12.00
klo 13.30 Star lähtee Länsiterminaali 2
klo 15:30 saapuu Tallinnaan
majoittuminen

11.4.2020
Aamiainen hotellissa
ostoksilla käynti

12.4.2020
Aamiainen hotellissa
satamassa oltava viimeistään klo 12.00
Megastar lähtee D-terminaalista klo 13.30 ja saapuu Helsinkiin klo 15.30
paluukuljetus lähtöpaikkakunnille

 

Hintaan kuuluu meno-paluukuljetus lähtöpaikkakunnalta, majoitus 2hh, aamiaiset, Park Inn By Meritonissa kylpylän käyttö sekä ostosretki

VARAA PAIKKASI HETI

Yhteystiedot