Pärnu kutsuu jälleen 17.-23.4.2022

Pärnu on upea keskiajalla perustettu, rento ja romanttinen kaupunki. Viron kesäpääkaupunkina tunnettu Pärnu lumoaa matkailijat 180 vuoden historiallaan ja monilla kylpyläkohteillaan. Siksi vuoden 2022 ensimmäinen matkamme on kylpylämatka juuri Pärnuun.
Valitse itsellesi kolmesta vaihtoehdosta se sopivin ja lähde meidän mukana nauttimaan ihanasta ja rentouttavasta lomasta.
Matkaan lähteminen ei voisi olla enää helpompaa kun voit varata matkasi tältä sivulta, saat vahvistuksen sähköpostiisi ja voit jäädä odottamaan rentouttavaa kylpylälomaa!
 
Hintaan sisältyy: • Liittymä kuljetukset lähtöpaikkakunnilta valitsemaanne kylpylään ja takaisin
• Laivamatkat Helsinki - Tallinna - Helsinki, kansipaikoin
• Majoitus viihtyisissä 2-hengen huoneissa
• Puoli tai täysihoito, lääkärintarkastukset sekä hoitopaketti kylpylässä
• Ohjelman mukaiset retket kohteessa


HUOM! Matkalle mukaan tarvitaan todistus kahdesta koronarokotuksesta tai todistus Covid-19 sairastamisesta korkeintaan 6kk aikana, negatiivinen koronatestin tulos korkeintaan 72h ennen saapumistasi majoitukseen (tai pikatestin tulos joka on otettu korkeintaan 48 tuntia ennen saapumistasi), passi tai EU-henkilötodistus. Laivayhtiötä varten tarvitaan syntymäaika (ppkkw). Lisätietoa laivayhtiöstä ja laivasta: www.eckeroline.fi ja www.tallinksilja.fi. Tarvittavien asiakirjojen sekä todistusten hankkiminen on matkustajan omalla vastuulla. Hojo-Matkat ei ole vastuussa todistusten noudattamatta jättämisestä. Hojo-Matkat noudattaa voimassaolevia koronasuosituksia.