Outokummun senioriyhdistykset ovat tyytyväisiä Hojo-Matkojen palveluun

 

”Yhdessä ja erikseen tilaamme Hojo-Matkoilta kuljetukset meidän yhdistysten matkoille”, toteavat Outokummun yhdistysten puuhanaiset Sirpa Kinnunen ja Helka Ratilainen.

Sirpa toimii Eläkeliiton Outokummun yhdistyksen hallituksessa sekä matkavastaavana ja Helka Outokummun Sydänyhdistyksen puheenjohtajana sekä Eläkeliiton Outokummun yhdistyksen sihteerinä.

Eläkeliiton Outokummun yhdistyksessä on jäseniä tällä hetkellä 247 ja Outokummun Sydänyhdistyksessä n. 180 jäsentä.

”Yhteinen taival Hojo-Matkojen kanssa alkoi reilu viisi vuotta sitten, kun tuli tarve kysyä toista kuljetustoimittajaa, sillä silloisen toimittajan bussien paikkaluku ei riittänyt kattamaan matkoille lähtijöitä.

Kokemusta Hojo-Matkoista oli jo omilta matkoilta Pärnuun, lehtimainoksia oli nähty ja puskaradiostahan me myös hyvää palautetta Hojo-Matkoista saimme. Sikaa säkissä emme siis ostaneet”, naurahtavat Sirpa ja Helka yhteen ääneen.

”Olemme matkailleet Hojo-Matkojen kyydeillä 4–5 kertaa vuodessa, pääasiassa päivän teatterimatkoja. Teatterimatkoja olemme tehneet yhdessä molempien yhdistysten kanssa ja yhteistyötä myös yli kuntarajojen kanssa on toteutettu. Muun muassa Viinijärven Eläkeyhdistyksen kanssa olemme matkanneet sulassa sovussa.

Yhteisretket ovat erinomainen vaihtoehto, sillä jos lähtijöitä ei ole riittävästi, niin saamme myös kustannuksia matkassa alas. Ja onhan se mukavaa tutustua myös muihin yhdistyksiin ja samanhenkisiin ihmisiin.

Niin sanotut ”yllätysmatkat” ovat meillä odotettuja matkoja. Yllätysmatkoilla lähdemme matkaan siten, että vain kuljettaja ja matkavastaava tietävät mihin matka suuntautuu. Hauskoja hetkiä matkoilla on ollut, kun kuljettaja yhden kerran kieputteli meitä ympäri liikenneympyrää harhauttaakseen matkustajia suunnasta. (Sillä kertaa ratin takana oli itse yrittäjä Jarmo Veijalainen.) Yllätysmatkat ovat Eläkeliiton Outokummun yhdistyksen omia matkoja.

Ja kyllä muutakin mukavaa matkoille on yllätyksenä Hojo-Matkojen toimesta toteutettu; mm. haitarimusiikkia bussiin paikallisen soittajan toimesta.

Tarjoukset kyselyihimme olemme saaneet ajallaan ja tärkeää on se, että voimme käydä myös kasvotusten matka-asiat läpi eikä pelkästään sähköisten kanavien kautta. Itse ei tarvitse asioita pähkäillä vaan saamme ammattitaitoista apua matkan suunnitteluun ja sen toteutukseen: mm. aikatauluista, missä pysähdykset, mihin konserttiin/tapahtumaan voisi osallistua ja missä kannattaa ruokailla.  Ostaminen on tehty meille helpoksi ja se on meille tärkeä juttu ja voimme varmasti luottaa siihen, että kaikki toimii kuten on sovittu.

Kuljettajat ovat ystävällisiä ja matkoilla on leppoisa tunnelma ja bussit nykyaikaisia sekä hyvin varusteltuja. Bussiin nousu on meille senioreille tehty esteettömäksi mm. lisäaskelmien avulla.

Olemme olleet todella tyytyväisiä Hojo-Matkojen palveluun.  Kouluarvosanamme Hojo-Matkoille on 9,5.  Voimme suositella Hojo-Matkoja muillekin senioriyhdistyksille, siitä vaan Hojo-Matkojen kanssa suunnittelemaan matkaa”, Sirpa ja Helka kannustavat.

 

Eläkeliiton Outokummun yhdistyksen matkavastaava Sirpa Kinnunen (vas.) ja Outokummun Sydänyhdistyksen puheenjohtaja Helka Ratilainen suunnittelevat jo seuraavaa matkaa innostuneena.

Lue lisää Eläkeliiton Outokummun yhdistyksestä >

Lue lisää Outokummun Sydänyhdistyksestä >